Gratis MLM Markedsføring Strategier Del 1

Gratis MLM Markedsføring Strategier Del 1Det er ingenting verre enn å komme til slutten av måneden, og oppdager at du har brukt mer penger på MLM enn du faktisk har tjent. Det er derfor det er svært viktig at du lærer deg noen gratis mlm markedsføring strategier før du bruker opp alt du eier. MLM er en stadig skiftende industri og takket være internett, er det mer gratis mlm markedsføring strategier enn noen gang før.

I del 1 av denne artikkelen, ønsker jeg å dele med deg noen av de beste gratis mlm markedsføring strategiene som du kan bruke for å bygge opp din virksomhet på nettet. La oss komme i gang…

 Gratis MLM Markedsføring Strategier For Elektronisk Markedsføring

En av de mest populære gratis mlm markedsføring strategier må være blogging. Ved å eie din egen blogg kan du gjøre, si og skrive hva du vil, uten at noen begrenser innholdet ditt. En blogg er i utgangspunktet en “HUB” eller “nervesenteret” i din virksomhet og er et sted hvor du kan markedsføre virksomheten, tilknyttede produkter, videoer, artikler og alt annet som du driver med på nettet.

Det beste med blogger er at folk stoler på dem mye mer enn de stoler på reklame fordi de fremstår mer som en “jungeltelegraf”. Blogger gir deg også muligheten til å fremme DEG. Dette er en bedrift der folk blir med mennesker, ikke selskaper eller produkter, så det er svært viktig at du fremstiller deg som en person med kunnskap og verdi. En blogg vil la deg gjøre akkurat det.

Den beste plattformen for blogging er WordPress og når du har kjøpt ditt domenenavn (omtrent $12 i året) og hosting (ca $5 i måneden), så er blogging praktisk talt gratis.

Det nest beste innen gratis mlm markedsføring strategier er VIDEO og artikkel markedsføring. For video markedsføring, må du ha litt mer enn bare et tema og et videokamera (du kan også bruke et webkamera, digital kamera som har en opptaks funksjon eller en kameratelefon hvis det er alt du har). Alt du trenger å gjøre er å lage et kort opptak av deg selv å snakke om et bestemt tema (Eksempel: din bedrift, markedsføring strategier, tips, tutorialer eller trening, produktene du fremmer, osv) og til slutt, lede folk tilbake til den aktuelle nettsiden (enten din blogg, bedriftens nettsted, mottaks siden eller hva du måtte ønske). Nå er alt som gjenstår å laste opp videoen din til YouTube og diverse andre video steder rundt på Internett.

Artikkel markedsføring er i utgangspunktet det samme konseptet, bortsett fra at du oppretter artikler i stedet for videoer og sender dem til artikkel kataloger i stedet for video nettsteder.

Nå ønsker jeg å snakke om en av de hotteste tingene i gratis MLM markedsføring, sosiale medier. Nettsteder som Facebook, MySpace og Twitter har fullstendig forandret verden og måten vi kommuniserer med hverandre på. De har også endret måten vi kan bygge en MLM virksomhet på nettet.

Hvis du erkjenner det faktum at det er over 600 millioner aktive brukere på Facebook alene, vil du innse at markedsføring virksomheten din på nettsamfunn er definitivt gunstig for din virksomhet.

Med denne mengden trafikk, er det veldig lett å finne folk som kan være potensielle kunder for din bedrift. Det du må huske, er at nettverks markedsføring handler om å bygge relasjoner og å hjelpe folk. Dette betyr at å “spamme” ditt formål på din og andres vegger er noe man aldri må gjøre. Prøv i stedet å føre det forsiktig og naturlig inn i samtalen.

Her er en god strategi som du kan bruke på Facebook med en gang. Prøv å finne noen som du kjenner, men ikke har snakket med på en stund. Legg dem til som venn og starte en samtale med dem. Prøv å si noe sånt som: hei (fornavn.) Lenge siden sist, hvordan går det?